Quinta Alma- camping in Portugal

7/05/2017


Olen selannut nämä kuvat uudelleen ja uudelleen, kunnes olen selannut ne vielä kerran, miettien sanoja joita voisin tästä paikasta kirjoittaa.


Ensimmäisenä mieleen tulee...


Uni- nukuimme Quinta Almassa kaikki todella hyvin. Auringon säteet osuvat kukkulan takaa telttaan vasta kello kahdeksan, juuri silloin kun kukko minuutilleen herättää.

Läsnäolo- kukaan meistä ei kaivannut tietokonetta tai televisiota. Päivät vierivät ilman niitäkin. 


Villasukat- Kuinka ikävöinkään sukkiani pohjoistuulen puhaltaessa telttaamme iltaisin. Ja minäkö se olin, joka nauroi mieheni mukaan pakatulle villapaidalle. Eihän Portugalissa tarvitse villapaitaa heinäkuussa!!


Aamiainen- Keksit joita maistoin aamiaisella ja satuin löytämään kaupasta. Taivaallisen hyviä! Nyt niitä on kolme pakettia matkalaukuissa. Todennäköisesti aivan murusina, koska en saanut paketteja mahtumaan ja jouduin laittamaan keksit pusseihin. Talven varalle. 


Tähtitaivas- Kun tuuli oli kadonnut, jäi jäljelle kirkas tähtitaivas, kaverinaan kuu. Aina yhtä vaikuttavaa.


Banksy- Kissa joka luuli olevansa koira. Pienin sanoi rakastuneensa.
Käsityö- Kaikkialla näkyy oman käden jälki. 


...Quinta Alma on Lissabonista muuttaneen pariskunnan Joanan ja Marion rakentama leirintäalue. Alue sijaitsee Aljezurissa, Costa Vicentinan sydämmessä, vain 10 minuutin ajomatkan päässä rannalta.

Alueelta löytyy erikokoisia telttoja, meidän telttaamme oli maksimissaan neljälle hengelle, mutta pienempiäkin löytyy. Aamupala kuului hintaan ja kaikki tarjottava on luomua sekä paikallisia tuotteita, kananmunat suoraan kanalasta. Lapsille löytyy pihasta leikkimökki, jonne Banksy kissa lähtee varmasti kaveriksi ja viereisessä riippukeinussa voi seurata puuhia...


"Feel Inspired. Unplug & Reconnect with yourself through the best of nature".You Might Also Like

0 kommenttia