Postikortti maisemissa

6/30/2017Meistä pienin on uskomaton matkaaja- Paikka kuin paikka, hän kotiutuu hetkessä ja pitkätkin välimatkat taittuvat lastenohjelmien sekä päiväunien avulla, kunhan ruoka- ja juomapuoli pelaa!

Vaikka pienin tykästyi erityisen paljon Lissabonin asuntoon, saimme hänet innostumaan uudesta hiekkalelujen ja rannan voimalla.

Aljezurissa meitä odotti upeat maisemat, ehkä kauneimmat rannat mitä olemme koskaan nähneet. Tilaakin on, rantaviivaa löytyy silmänkantamattomiin, eikä niitä ole täytetty aurinkotuoleilla ja baareilla. Rantoja löytyy myös eri tarkoituksiin, vaikka tuulisuutensa vuoksi rannikko onkin surffareiden suosiossa. Surffauksesta innostuneille löytyy lautoja vuokralle ja yöpymispaikkoja on siellä täällä, mutta suurempia hotelleja ei ole. Pieninkin löytää paikkansa, Praia da Bordeira on lapsille sopivin merestä erottuvan poukaman ansioista ja siinä pääsee uimaankin turvallisesti. Kaikki rannat ovat kuitenkin erittäin siistejä ja useimmissa valvonta.

Pienin onnistui siltikin kaatumaan piikikkään mehikasvin päälle, mutta onneksi laukusta löytyi My Little Pony laastareita, ne auttavat! Ja matka jatkuu taas.


You Might Also Like

0 kommenttia