Loma!

6/17/2015Vaikka tutkimusten mukaan keski-ikäisyys alkaa vasta 53 vuotiaana, on meidän perheessä hälyttäviä merkkejä jo havaittavissa. Eikös keski-iässä pariskunnat ala hiljalleen muistuttaa kumppaniaan ja toistetaan vanhoja tuttuja kuvioita vuodesta toiseen. Vai onko se sittenkin vain iän tuomaa viisautta, kun joku on havaittu toimivaksi, miksi turhaan lähteä sitä muuttamaan.
 Ei sentään vielä samanlaisia tuulipukuja ole hankittu, mutta sen verran rutionoituneita automarketti lähiön asukkaat ovat, että päättivät lähteä kesälomalle samaan maahan * ja jopa sama hotellikin buukattiin. En tiedä liittyykö tämä keski-ikäisyyteen vai turvalliseen tunteeseen pienen lapsen kanssa matkustaessa, mutta niin mukavaa oli tänäkin vuonna, että jo kotimatkalla puhuttiin " sitten, kun ensi kerralla tullaan..."
Tai sitten se on vaan sitä, että kyllä loma on aina lomaa ja siitä ei saa tarpeekseen. Vaikka muutama sadepäiväkin mahtui meidän pieneen aurinkomatkaan, tuntui lämmin ilma, hyvä ruoka sekä mahtavien ystävien seura taivaalliselta.
Paluu arkeen tapahtui karusti kuumella ja vatsataudilla, mutta kyllä loman jälkeen jaksaa vähän pyykätäkkin! :)You Might Also Like

0 kommenttia