Metsänkylän navetta

11/06/2014Lähellä Hämeenlinnaa Pekolassa sijaitseva paikka nimeltä Metsänkylän navetta, on vanhojen talojen asialla. "Pelastetaan vanhat talot" nimistä blogia pitävä Pia Kuurma on valinnut omaksi elämäntehtäväkseen vanhojen talojen puolesta puhumisen. "Jokainen pelastettu talo on kulttuuriteko!." Metsänkylän navetta tarjoaa Vanhojen kiinteistöjen ja hirsikehikoiden välitystä, vanhoja ja uusia rakennustarvikkeita vanhoihin taloihin, alaan keskittynyttä ammattiapua, kursseja ja luentoja.


Metsänkylän navetan tilalta löytyy myös hauskoja alpakoita. Nelijalkaisia lemmikkejä tilalla on ollut jo vuodesta 2004 ja hyvin ovat kuulemma tulleet toimeen. Helpotusta lemmikin hoitoon tuo se, että alpakat elävät Suomessa ulkotiloissa.


Tilalta löytyy myös erinlainen rautakauppa nimeltä Domus Classica, josta myydään vanhoihin taloihin sopivia rakennusosia uutena. Sekä tunnelmallinen kahvila Leivintupa, jossa voi kiertelyn jälkee nauttia pannukakkua kermavaahdon ja hillon kera.


Idyllistä tunnelmaa ja kauniita esineitä eli olin taas myyty. Muutama juttu lähti mukaan, mutta muuten keskityin vain ihmettelemään ja ihastelemaan. Kahvila Leivintupa järjestää tämän kuun lopussa joulumarkkinat. Myyntikojuissa on esillä käsitöitä, taideteoksia, leivonnaisia ja ruokatarpeita.
 Sinnehän on markkamummon pakko mennä!

Yhteystiedot ja aukioloajat

You Might Also Like

0 kommenttia