Herkuttelijoille - Bon Temps Cafe!

11/01/2014Tehtävä, joka minulta on jäänyt tekemättä, on lähikahvilamme hehkutus! Ihastuttava Bon Temps cafe sijaitsee Mannerheimintiellä Meilahdessa, sopivasti kävelymatkan päässä meiltä. Sinne ollaan siis suunnattu viikonloppuisin nauttimaan aamiaista, sitä kun onneksi saavat muutkin, kuin aamuvirkut. Aamiaissettejä on saatavilla viittä erinlaista. Edullisimmin saa vatsansa täyteen puurolla ja vaativampi nälkä lähtee "Bon Temps"- setillä, joka kustantaa kuitenkin vain reilun kympin. Käytyäni koko aamiassetti tarjonnan läpi, on vakioksi juurtunut "neljäs aamiainen". Siihen kuuluu juomat, leipä lisukkeineen, paahdettuja vihanneksia ja mysli. Sekä bonuksena talon suolainen piiras, jonka saa itse valita tarjolla olevista vaihtoehdoista.
Arkena tarjolla on päivittäin vaihtuva lounas ja töihin kiiruhtavat ehtivät napata kahvin ennen uurastusta, sillä kahvila aukeaa jo aamuseitsemältä. Eikä unohdeta mainita tärkeintä, eli suussa sulavia herkkuja, joita Bon Temps tarjoaa moneen makuun. Ja jos oikein ihastut, kakkuja saa myös tilattua juhliin tai muuten vaan. 
Ensi viikolla ajattelin käydä maistamassa vegaanisia muffinsseja, jotka eivät sisällä viljaa tai valkoista sokeria, mutta ovat kuulemma silti todella hyviä! Eli nähdäänpä siellä!


You Might Also Like

0 kommenttia