Kotoilua

3/04/2015


Meillä on lähipäivät vierähtäneet kotosalla, harmaa sateinen ilma kun ei erityisemmin houkuta ulkoilemaan ja hämäryys tuntuu saavan energiat muutenkin alhaiseksi. 
Mutta kaikkea kohtuudella, joten kotoilu saa nyt riittää! Suuntamme tänään perheen pienimmän jäsenen kanssa kohti Turkua ja sieltä Raisioon. Jännitystä matkaan tuo hieman se, että matkaamme sinne junalla ensimmäistä kertaa ihan kahdestaan. Vaikka Turussa sekä Raisiossa olenkin usein käynyt lapsuudenystävääni moikkaamassa, on pienen lapsen kanssa matkustus aina astetta haasteellisempaa. Pitää olla valmiudessa paljon useampaan asiaan kuin yksin matkustaessa. Tosin puolentoista tunnin matka leikkipaikan vieressä ei voi mennä ihan kauheasti mönkään. 
Putiikkien ja pikku kahviloiden ystävänä olen tietenkin myös tutkinut Turun tarjontaa. Glorian koti (7/14) lehdestä löysin artikkelin, jossa Turun oppaanani toimivat sisustuskauppiaat Cilla ja Bette Eklund. Mainintoja saivat Sisustuksen Koodi*, Loviisan aitta* ja Avelia*, joista viimeinen kinnostaisi minua eniten. Kakkujen ystävänä toimittajan suosikki Gaggui kaffela* kuulostaa houkuttelevalta, mutta ystävälläni oli myös mielessä paikka jonne saattaisimme eksyä. Mahdollisesti voi myös käydä niin, että aika ei riitä putiikeille ja kakuille.
Kävi miten kävi Suomen vanhimmassa kaupungissa, nämä kaksi reissuilijaa sanovat.. 
Au revoir!
  


You Might Also Like

0 kommenttia