Leikkien junalla!

3/13/2015Jokainen on varmasti joskus kokenut kuinka mahdottoman vaikeaa on saada lapsi pysymään paikallaan yleisissä kulkuneuvoissa. Meillä on ainakin mukana milloin mitäkin viihdykettä bussimatkoille, jotta saataisiin säästettyä kanssamatkustajien korvia.
 Silti sekään ei aina riitä. 
Edellisistä reissuista oppineena päätimmekin lähtiessämme Turkuun,  mennä junalla, vaikka bussi olisikin tullut edullisemmaksi. Jo Kirkkonummen kohdalla tajusinkin  valinneeni oikein, sillä neidin kiinnostus ohikiitäviin maisemiin lopahti ja piti päästä liikkelle. 
Käytäville ei tarvinnut mennä juoksemaan lapsen perään, koska paikkamme sijaitsivat lähellä leikkipaikkaa, joka oli aika simppeli, mutta viihdyttiin hyvin koko matka. Bonusta oli kattava tarjoiluvaunu! Pystyi juoda kupposen tai nauttimaan aamiaisen lapsen leikkiessä. Satikutia pitää antaa leikkipaikan sijainnista, joka on yläkerrassa ( liikkuvassa junassa portaat ylös, lapsi sylissä + tavarat joita et halua jättää vaunuihin ). Mutta lastenhoitohuone on alakerrassa, jossa on tietysti myös vaunupaikat. Kai tälläiseen porrasjumppaankin on joku logiikka jota en vielä ole selvittänyt.
Mutta suosittelen silti junaa vaihtoehdoksi kaikille pienille ja suurille seikkailijoille!!

You Might Also Like

0 kommenttia