Fiskars

8/10/2014Nips naps! Pysähdyimme kesäseikkailullamme oranssien saksien syntykylässä. Jos joku ei ole vielä huomannut, rakastan vanhoja rakennuksia, joten Fiskarsin kohdalla auto kurvasi parkkiin samantien. Tietenkään en ollut ainut joka halusi ahmia idyllisiä maisemia, vaan kylä oli tulvillaan myös ulkomaalaisia turisteja. Olin siitä hieman yllättynyt, ehkä kompastuin Helsinkiläisyyteeni, kun hetken mietin miten kaikki turistit olivat sinne löytäneet.
Mutta mikä ettei! Upea jokialue ja kauniit rakennukset sen varrella ovat kuin suoraan maalauksesta.  Erinlaisia käsitöitä tarjoavat myymälät ja persoonalliset kahvilat luovat viihtyvyyttä entisestään.   Vierailupäivänämme oli käynnissä myös kirpputori, jossa myytiin vanhoja tavaroita ja paikallisia käsitöitä. Olisin tehnyt 5€ löydön, mutta harmikseni taskusta ei löytynyt käteistä ja lähin automaatti löytyy Pohjasta 3 kilometrin päästä. 
 Siinä jäätelöä syödessä ja kylätien hiekan rapistessa sandaalien pohjassa unohdin kuvaamisenkin. Jos siis haluat nähdä enemmän, nokka kohti Fiskarsia! 

You Might Also Like

0 kommenttia