Ravintolapäivä - Luomuherkkuja pyörillä.

8/18/2014Pikku apureita riitti tiskaajina, vauvan vaipanvaihtajina ja myyjinä


Lastenhoitoa vasemmalla kädellä, oikealla myydään kahvia.Iltapäivällä ehti jo istahtaakkin ja näpsiä kuvia.


Ihastelen aina Euroopassa matkustellessani persoonallisia pikku kahviloita ja sitä, kun haluaa levähtää herkuttelemaan, nurkan takaa löytyy aina sopiva paikka. Olenkin siis surkutellut useasti, että omilta kotinurkilta ei löydy kuppilaa leivosten ystävälle. Ravintolapäivänä päätimme kokeilla, että ajatteleeko joku muukin näin. Simppelin tarjonnan teemamaksi tuli luomu ja retroa tunnelmaa pöristeli paikalle tuomaan vuoden 76 VW kleinbus, Helga. 
Emme tienneet mitä odottaa, etenkin kun kukaan muu myyjä ei ollut uskaltautunut paikalle. Onneksi aurinkoinen ilma ja pieni mainonta teki kuitenkin tehtävänsä. Ihmisiä oli paikalla jonon verran heti kun Helga karautti koivun juureen.
Ongelmilta eivät ensikertalaiset tietenkään välttyneet mm. astetta hitaampi keitin aiheutti odottelua kahvittelijoille ja sekoilevat ampiaiset halusivat myös osallistua. Mutta ihmiset olivat onneksi lähteneet liikkelle positiivisella mielellä. 70- luvun klassikoiden soidessa taustalla marjapiiraat sekä suklaaleivokset katosivat nopeasti parempiin suihin ja kaikki myytiin loppuun reilussa parissa tunnissa.
 Tämä on nyt siis selvitetty, en ole ainut kahviloiden ystävä näillä nurkilla!

Kuvat: Mira, Ville ja naapurimme Sasu.

You Might Also Like

0 kommenttia