Kiitos 2015!

1/01/2016


En tiedä voiko autoa rakastaa, mutta siltä ainakin tuntuu kun näen meidän pienen punaisen menopelin. Siksi sydäntäni painaakin viime kesän päätös, kun rouva jäi Hangontien varteen savuttaen ja kotiin palattiin hinausauton kyydissä. Vielä emme tiedä miten suuria vanhingot ovat, sen näyttää vuosi 2016. Mutta sitä kohti lähdetään kuitenkin toiveikkaana ja ensi kesänä taas vanha rouva Helga nähdään tien päällä!!


Iloista ja onnekasta uutta vuotta teille kaikille!! 


You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Ihania, muistorikkaita kuvia! Toivottavasti Helga herää henkiin keväällä! On minullakin ollut vahvoja tunteita autoa kohtaan, en nyt ihan rakastanut, mutta kun se vuonna 2000 vietiin romutettavaksi sen palveltua ensin kahta vierasta daamia 8 vuotta ja sitten meitä toiset 8, minulta tirahti kyynel! - Muuten, tuo aurinkohattu: oletko mahd. ostanut sen jostakin kirppikseltä tai kierrätyskeskuksesta? Minä ostin tuollaisen v. 2000 Australiassa ja panin sen v. 2010 työpaikkani kirppispöydälle. Olisikohan se löytänyt tiensä Helgan kyytiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä varmasti itselläkin tirahtaa kyyneleet kun Helga meidät joskus jättää. Vielä en heitä toivoa, viime kesänä rouva jaksoi hyvin paahtaa moottoritielläkin nuorukaisten seassa, vaikka rauhallinen maantieajo sopiikin tyyliin paremmin. Ehkä pienellä elvytyksellä jaksaa taas! Hattu on kulkeutunut meille Englannista ja ihan uutena. Wau, siinäpä olisikin ollut tarina jos se sinulta olisi Helgan kyytiin löytänyt! Nyt ihan harmittaa ettei yhteys ole mahdollinen :)))

      Poista