On aika piristyä!

1/22/2016Kroppani ja mieleni on vallannut tämän viikon aikana mahdoton väsymys. Se on vienyt intoni kuvata ja kirjoittaa blogia.

Vaikka kuinka yritän iltaisin tuudittaa itseni uneen ajoissa, herään silti uupuneena ja otsalohkossa kasvaa jotain pelkästä ajatuksesta, että pitää aloittaa perus aamurumba, kamalasti vaatteita joita tyttäreni ei millään halua pukea ja aina ollaan myöhässä. Kun ulos astuu, törmää kylmään seinään, viimeistään siinä vaiheessa tajuaa olevansa hereillä ja loppumatkasta naamaa jäätää niin että sattuu. Kun vihdoin rumba on ohi, pitää rientää bussille, josta edellinen vuoro on jäänytkin välistä ja kylmettyneet matkaajat ahtautuvat sisälle- matka seisoskellaan kuin pingviinit.

Paluu arkeen on siis alkanut, mutta kroppani ei ole sitä vielä tajunnut. Se haluaa edelleen nukkua myöhään ja levätä. Edessä on onneksi vapaa viikonloppu, joten nyt sille on hyvä mahdollisuus. Kävin myös hakemassa vuoden ensimmäiset laskiaispullat, se jos mikä on merkki, että talvi on kohta selätetty ja on aika piristyä!! 


You Might Also Like

0 kommenttia