Tuut tuut tööt tööt...Onnea!!

12/07/2014Eilen juhlittiin Suomea, mutta tänään on myös syytä pieneen juhlaan. Tuta o kör on huristellut tänään tasan vuoden verran!


Kun aloitin blogin, tavoitteeni oli, että löytäisin jälleen innostukseni valokuvaukseen ja kirjoittamiseen. Valokuvauksesta en oikeastaan tiennyt mitään. Olen aina innokkaasti taltioinut maailman ihmeellisyksiä, mutta en ollut perehtynyt kuvaukseen sen syvemmin. Kirjoittaminen on myös aina ollut jonkinlainen pikku harrastus. Nuorena kirjoittelin ja kuvitin satuja nuoremmille sisaruksilleni (...joita muuten luen edelleen tyttärelleni). Yritän myös pitää yllä, että vähintäänkin kerran kuussa tarinoin elämän tapahtumista niin sanottuun päiväkirjaani. 

Päästyäni vauhtiin en osannut aavistaa kuinka paljon bloggaaminen minulle antaisikaan. Näen asioita erilailla ja pienetkin jutut voivat muuttua suuriksi. Olen kehittänyt tietämystäni valokuvauksesta ja vasta nyt tajuan kuinka laaja sen maailma todella on.
Blogi vie paljon aikaa, joten joskus on tietenkin tullut myös tylsistymistä, bloggaaminen on saattanut pyöriä mielessä liikakin, joten on ollut parempi pitää hetki taukoa. Parhaimmillaan bloggaaminen on kuitenkin inspiroiva ja mielenkiintoinen harrastus, jossa voi jatkuvasti kehittää itseään.
Parasta on tietenkin se, että Tuta o körin mukana huristelee lukijoita päivä päivältä enemmän. Risuja ja ruusuja saa lähettää ja kommentit saavat aina hymyn kasvoille. Tuta o kör pyrkii kehittymään jatkuvasti eteenpäin ja suunnitteilla on jo uusia yllätyksiä seuraavaa vuotta kohden, joista toivottavasti kuulette lisää lähi kuukausina. Aika vain tuntuu loppuvan välillä kesken, mutta eikös se vanhakin kansa jo sanonut, että hiljaa hyvää tulee! 
Kiitos, kun olette pysyneet matkassa! Kippis, skål, cheers!

Ps: Vinkki vauvaperheisiin tai kenelle vaan, drinkkilasit bileisiin pilttipurkeista. Edullinen ja ekologinen vaihtoehto! 

You Might Also Like

0 kommenttia