Etsy on etsijän taivas

2/01/2014

Etsy.com on nettisivu, jossa kuka tahansa voi myydä tuottamiaan tuotteita. Valikoima on todella laaja aina saippuasta synttärikutsuihin tai vintage pyöriin. Jos on jotain mitä et löydä Etsystä, et tarvitse sitä. Tuotteet eivät ole massatuotettuja ja valikoimasta löytyy myös paljon uniikkeja kappaleita ja mikä ihaninta, edullisesti!


Miten Etsy sitten toimii? Tuotteita voi selailla rekisteröitymättä, mutta ostaaksesi sinun tulee kirjautua sisään. Rekisteröityminen onnistuu kuitenkin nopeasti omilla Facebook tunnuksilla. Tuotteita on helppo etsiä ja valikoimaa voi rajoittaa hakusanoilla esim. "yellow in handmade". Kun klikkaat tuotetta, siirryt myyjän sivulle. Yleensä yhdellä myyjällä on useita tuotteita eli jos joku tietty miellyttää, kannatta katsoa muutkin tuotteet. Myyjien muuta valikoimaa ja sen laajuuden näet sivun oikeassa ylälaidassa.


Kun olet rekisteröitynyt, voit tehdä ostoksia. Klikkaa tuotesivulla "Ad to cart"  ja Etsy siirtää sinut maksusivulle. Voit jatkaa ostoksiasi vielä tämän jälkeen.
Huomio, että arvolisäverovelvollisilla kauppiailla alv. lisätään tuotteen hintaan vasta ostokorissa. Valitse maksutapa. Useimmat myyjät kelpuuttavat maksuvälineinä Paypalin ja yleisimmät luottokortit. Moni suomalainen myyjä hyväksyy myös tilisiirron, jolloin maksuvaiheessa valitaan maksutavaksi ”Other”. Myyjä laittaa sinulle sitten tiedot maksamista varten. Tarkemmat tilaustiedot kannattaa vielä tarkastaa Etsyn omilta sivuilta. Sitten vain shoppaamaan!
 

You Might Also Like

0 kommenttia