Tunnelmallista majoitusta Porvoossa- Korsnäs gård

7/29/2015



Olimme suuntaamassa kesälomalla Porvoon kautta Pellingin saaristoon, mutta yrityksemme jäi lyhyeen, siellä oleva leirintäalue oli täynnä syyskuulle asti. Onneksi silmiimme osui tunnellmalliselta kuulostava maatila, joka sijaitsee 10km Porvoosta etelään. Korsnäsin upea tila tarjosi juuri mitä toivoimmekin, rentoutumista, rauhaa ja kauniit puitteet leiriytymiseen. Joten heti ensimmäisen yön jälkeen päätimme jäädä toiseksikin. Talon emäntä, ihana Ann-Sofi, tarjosi meille hyviä menovinkkejä Porvooseen, mutta kaupunkeihin kyllästyneille riitti Brattnäsin maalaismaisemat. Grillausta, naapurin hevosten ihmettelyä ja maantien hiekan rapinaa.

Lisätietoja ja hinnat löydät airbnb sivustolta
Huone: https://www.airbnb.fi
Aitta: https://www.airbnb.fi/

Kiitos Ann-Sofille, Jormalle ja Karoliinalle!!!



Kesäisin on mahdollista yöpyä menneiden aikojen tunnelmissa aitassa, mutta viileimpiin öihin on mahdollista vuokrata päärakennuksesta yläkerran huone, jonka parveekkelta avautuvat mahtavat kauas kantavat näkymät. Myös telttailijoille ja meidän kaltaisillekkin "karavaanareille" löytyy tilaa. 



Tilan pihasta löytyy myös sauna, jonka aitokiuas tarjoaa löylyt, jotka ovat vertaansa vailla. Viilentyä voi vieressä virtaavassa joessa.



You Might Also Like

0 kommenttia