Monday to Sunday

12/01/2015


Ennen joululomaa opiskeluista*, on meillä vielä edessä 4 viikon työharjoittelu. Harjoittelupaikkaa miettiessäni, juolahti mieleeni meidän kotia lähellä sijaitseva aivan ihana lifestyle liike, jossa olin jo muutaman kerran ennestäänkin käynyt. Ja vaikka itse olen värien ystävä, ihastuin kuitenkin samantien Monday to Sundayn harmoniseen ilmeeseen. Valkoisen, harmaan ja beigen sävyt sekä kauniit luonnonläheiset tuotteet ovat löytäneet tiensä siis meidänkin kotiin. 

Niinpä laitoin omistaja Päivi Lemströmille viestiä ja ilokseni hän suostui minut ottamaan harjoitteluun. Olen jo yhden viikon ehtinyt putiikilla ihmetellä, mutta löydätte minut täältä aina arkisin joulun puoliväliin asti. Ensi viikoksi yritän leipoa jotain jouluherkkuja asiakkaille tarjoiltavaksi, joten nyt todellakin kannattaa tulla käymään :) 
Monday to Sunday myy kodin sisustuksen lisäksi myös laadukkaita naistenvaatteita, joista en nyt tänään onnistunut saamaan yhtään hyvää kuvaa, kun on niin mahdottoman hämärää. Mutta kannattaa kurkata Päivin blogiin*, sieltä löytyy paljon kauniita kuvia myymälästä sekä tuotteista. Jouluksi on tullut herkkusuiden iloksi myös ranskalaisia deli tuotteita, jotka ovat muuten hyvä lahjaidea... kun meillä kaikilla tuntuu jo olevan kaikkea!


Lisätietoja: Monday to Sunday Facebook*You Might Also Like

0 kommenttia