Raparperia keskikesän pöytään

6/21/2019


Ei kai vielä olla keskikesässä? Nämä upeat aurinkoiset päivät juoksevat aivan liian nopeasti. Uuden kotimme remontoinnissa on riittänyt hommaa kaikille ylimääräisille vapaille hetkille ja auringossa oleilut ovat jäänet harmillisen vähäisiksi. Tänään kuitenkin illalla vedämme hetkeksi happea ja suuntaamme saaristoon. Tuliaisiksi ajattelin viedä Viena K. blogista bongaamani huippuhelpon raparperipaistoksen, joka on jo kavereiden kera hyväksi todettu. Kaiken lisäksi se on myös vegaaninen, joten yleisimpiä allergioita tai syömistottumuksia ei tarvitse vierailta kysellä. Blogin kautta löytää muuten reseptin myös raparperisangriaan, joka kuulostaa todellakin kokeilemisen arvoiselta!



Ps. Itse tarjoilin paistoksen jäätelöllä, mutta vaihtoehtoisesti  ajattelin kokeilla soijajogurtin kanssa. Mukaan voisi lisätä myös ripauksen kanelia, vain siksi, että  kaneli on minun yksi suosikki mausteista ja hujauttelen sitä mukaan aina mahdollisuuden salliessa.


Kivaa juhannusta kaikille! xxx



You Might Also Like

0 kommenttia