Täydellistä harmoniaa -Monday to Sunday

8/29/2017


Kesän jälkeen havahdun aina hereille akut täynnä virtaa ja vaihtuva vuodenaika saa innostumaan uudesta. Päässäni surisee valtava määrä uusia ideoita, tosin vain murto-osa niistä toteutuu, koska aika on rajallista.

Jotta suriseva pääni ei saisi koko kehoani sekaisin, on vastapainoksi saatava jotain harmooniaa. Olenkin huomannut miten tärkeä rooli myös kodilla on mielenrauhalle. Vaikka kotonamme on nähty kirkkaita punaisia tuoleja ja räiskyvän värikkäitä tapetteja, ovat ne aina hiljalleen saaneet väistyä pehmeämpien sävyjen tieltä. Kun koti on levollinen, lepää mielikin siellä paremmin.

Täydellistä kodin harmoniaa tarjoaa lifestyle myymälä Monday to Sunday Home. Tutustuin omistajaan, Päiviin opiskelessani* ja olin silloin myymälässä harjoittelussa kuukauden verran. Kerran jos toisenkin sain kuulla asiakkailta huokailuja miten rauhaisa tunne tulee vaaleiden, luonnollisten sävyjen keskellä, jo heti myymälään astuttua.

Meidän espoolaisten iloksi Monday to Sunday Home on muuttanut elokuun alussa isompiin tiloihin Mankkaalle. Valikoimista löytyy nyt tuttujen merkkien lisäksi aivan uusia merkkejä sekä sisustuksessa, että vaatetuksessa. Uutuutena valikoimaan on tullut visuaalisuudestaan tunnetut Dream Cosyn kirjat, joista löytyy parhaat vinkit sisustukseen sekä ruoanlaittoon, inspiroivien kuvien saattelemana. Ja syksyä kohti mentäessä myymälään tulee kokoajan lisää uutuuksia. 

Edelleen on kuitenkin mahdollista päästä tervehtimään myymälän värimaailmaan mukautuvaa karvaturria, joka vielä hieman yrittää sopeutua uuden tilan hulinaan. Urheasti hän silti tervehtii jokaista sisääntulijaa, kunnes jälleen tepsuttelee takaisin omalle tutulle viltilleen.  


Ps. Mainittakoon vielä, että samaan rakennukseen on avannut myös GardenLiving, joka on koonnut koko viheralan osaamisen yhden katon alle. Toisena tulokkaana löytyy sisustuslikke Country White, joka on tuttu kartanoromantiikan ystäville. Yhdessä nämä kolme myymälää palvelevat Loft Espoossa osoitteessa Sinimäentie 6.

You Might Also Like

0 kommenttia