Kevään ensimmäinen retki

5/22/2017


Vaikka vesirokosta kärsivä pienin on valvottanut koko viime yön, ei väsymys haittaa. Kun samalle viikonlopulle osuu ne kauan odotetut kevään ensimmäiset lämpimät päivät ja vielä kauemmin odotettu rakas Kleinbussimme saapuminen korjaamolta, ei univajeesta välitä valittaa. 

Jotta ymmärtäisitte paremmin tätä odotuksen tuskaa, kerrottakoon siitä hieman. Vielä viime keväänä kun olimme täysin siinä uskossa, että vanha rouva Helga hurahtaa tien päälle, vaikka se edeltävänä kesänä olikin jäänyt Hangontien varteen moottori savuten. Thaimaassa lomaillessamme saimme puheluita korjaamolta, jotka lupailivat aluksi hyvää, kunnes pahin pelko kävi toteen- moottori oli leikannut kiinni. Tämä tarkoitti uuden moottorin hankkimista ja isoa remonttia. Asiaa hankaloitti myös fakta, että mikä tahansa korjaamo ei remonttiin pystyisi vaan tarvittiin Volkkari asiantuntijaa. 
Onneksi saimme asiat kuitenkin järjestymään ja pienen etsinnän jälkeen löysimme myös lupaavan korjaamon, jonne kesäauto lähti ensilumien saapuessa. Homma tuntui olevan hanskassa! Mutta miten siinä kävikään, lumet suli, autoa ei kuulunut. Lukuisten puheluiden ja sähköpostien jälkeen tulimme tulokseen, että olisi parempi löytää uusi korjaamo. Ja jo seuraavalla viikolla Helga siirtyi Suomen toiselle puolelle Rekijoelle vanhojen autojen entisöimiseen erikoistuneeseen Paradise carsiin

Kun siis toivo oli menetetty muutaman kerran, sai viime viikolla punaisen auton näky tallissa sydämen hyppäämään ylimääräisen kierroksen. Ei kestänyt kauan, kun takakontti täyttyi retkikamppeista ja teimme lyhyen visiitin Tervalammelle. Ihan mahtavaa oli, että Suomen kesäkin tuli yhtä yllättäen.
 ... Toivottavasti kaikki tämä on tullut jäädäkseen!You Might Also Like

0 kommenttia