Eteisen uusi tapetti

12/05/2016Olen jo pitkään haaveillut eteiseen uutta tapettia, vähän tummempaa ja räväkämpää. En oikein edes tiedä missä mielentilassa edelliset hieman kellertävät kukkatapetit seinään saapuivat, mutta ne eivät oikein koskaan tuntuneet siihen sopineen. 

Jokunen aika sitten sattumalta eksyin Studio Lisa Bengtssonin sivustoille. Lisa Bengtsson on ruotsalainen muotoilija ja graafinen suunnittelija, joka suunnittelee kaikkea tapeteista, lautasista ja julisteista aina tekstiileihin ja tiskirätteihin asti. Tässä kohtaa täytyy kuitenkin myöntää että tämä ei ollut rakkautta ensi silmäyksellä, vaan ensimmäinen ajatukseni oli, että kuka ihme haluaa seinilleen tiikereitä tai kilpikonnia?! Jotain outoa taikaa Bengtssonin kuviossa kuitenkin on. Uudenlaiset ideat ja kauniit väriyhdistelmät ovat piristävän erilaisia. Niin ne vain jäivät minunkin mieleeni, pian kaikki muut vaihtoehdot alkoivatkin näyttää yksinkertaisesti, tylsiltä. 

Viikonloppuna saimme tapetin lopulta seinäämmekin, olemme kehittäneet näin joulun alle muutaman muunkin pikku remonttiprojektin- eikös tämä ollut se aika vuodesta kun niitä kannattaa kehittää?! Kaiken jouluhässäkän lisäksi olemme raahanneet tavaraa ovesta sisään sekä ulos ja piparin tuoksun sijaan meidän huushollissa on tuoksunut maali. 

Onneksi kaikki on nyt valmista ja sunnuntaina saimme nauttia harvinaisen ihanista auringonsäteistäkin. Sen kunniaksi viitsi lähteä ulos sekä rikkoa päätöksen hipsutella koko päivän pyjamassa.    
You Might Also Like

0 kommenttia