Juhlia

8/04/2016


Lomamme jälkeen viikonloppumme ovat olleet pelkkää kuohuvien kilistelyä, äkäisten ampiaisten pakenemista, kakun syöntiä ja läheisiä ihmisiä, joita näkee aivan liian harvoin. Juhlia on ollut niin paljon, että kokoonpanomme joutui välillä jopa jakaantumaan, jotta ehdimme kaikkialle. Koska kaikkiallehan on päästävä! 

Tavattomaan juhlintaan on syynä meidän molempien vanhempien täyttäessä pyöreitä samana kesänä ja ystävämme hääjuhlat. Mukavaa kakun syönnin lisäksi on ollut yksi juhlia yhdistävä tekijä - rentous. Huolettomasti on voinut tepastella vaikka ilman kenkiä, puhua hupsuja ja ampua vesipyssyllä kaljatölkkejä sekä yrittää päihittää lapset keksinsyöntikisassa (jossa muuten meidän perheen mies on näyttääkseen ihan ykkönen). Rentouden seuraksena on ollut paljon naurua ja hulvaton häätanssi, jossa tehtiin My heart will go on Titanic kohtauksesta aivan uusi sovitus.    

Meidän supersosiaaliselle koirallehan tämä juhlinta on ollut taivaallisen ihanaa. Kaiken ihanuuden kruunasi viime viikonloppuinen uintihetki lasten kanssa, jossa tassut kävivät niin pitkään, kunnes kaikki olivat jo kadonneet saunan lämpöön. Ja jos joku yritti vielä tämänkin jälkeen livahtaa veteen, perästä kuului pian polskahdus ja valkoinen heiluva häntä oli jo uimassa kohti. Onnellisuuden huipussaan karvainen yritti tervehtiä vielä maanantainakin kaikkia tuntemattomia töihin lähteviä sekä sinkoili hihnan päässä normaalia enemmän lasten ääniä kuullessaan.   
   

You Might Also Like

0 kommenttia