Takapihalla tapahtuu

7/28/2016
Poissaollessamme takapihamme oli kokenut pieniä muutoksia. Nurmikkomme oli villiintynyt pienen niityn näköiseksi ja valitettavasti ruusut olivat vallanneet kirvat, joita leppäkertut vielä yrittivät pelastaa. Nuo luonnon mukavat apurit! Tämän lisäksi edellisiltä asukkailta seinään jääneen lyhdyn päälle oli rakentunut linnun pesä, jossa on nyt reilu viikko haudottu taukoomatta. Olen harkinnut kyseisen lyhdyn irrottamista kerran jos toisenkin, koska siinä ei ole ikinä poltettu kynttilää, mutta jotenkin se on siihen jäänyt. Ja koska lyhty on nyt saanut tehtävän, siinä se varmasti on tulevinakin kesinä. 


Koko kesäloman kestäneen Thaimaan matkan takia en ole ehtinyt terassia sen kummemmin laitella, muutamia vihreitä on laitettu ruukkuihin. Keväällä ulos kannettu sohvanpatjakin odottaa edelleen päällistään, hyvin on kuitenkin kesäpäivinä uni tullut lepäilijälle pehmeässä sängyssä.
Lepäilyn lisäksi takapihalla on grillattu aina mahdollisuuksien mukaan pesivää vierailijaa säikyttämättä. Viimeksi tänään pihastamme leijui ilmoille mahtava valkosipulin tuoksu ja pannulla tirisi katkarapuja. Yllättävän sateen ilmestyttyä ei pannu kylmene vaan homma jatkuu katoksen alla.

You Might Also Like

0 kommenttia