Jouluja!

12/26/2015Joulu on minulle merkinnyt aina yhdessäoloa. Vaikka aikoinani vietin talvet ulkomailla, joulu on kuitenkin ollut sen verran tärkeä, että kotiin tultiin pidemmänkin matkan päästä. 

Tänä vuonna vietimme joulun suvun kanssa ensimmäistä kertaa meidän residessissä. Joulupukin odotus sujui yllättävän kevyesti herkkuja syömällä, laseja kilistellen ja kuulumisia vaihdellen. Pitkä odotus lopulta palkittiin, tosin pukin kopistellessa eteisessä yksi odottajista huusi "Ei, en haluakkaan nähdä pukkia, muutin mieleni!!" ja juoksi hädissään pois. Onneksi pienen odottajan mielen valtasi rohkeus yhtä nopeasti kuin jännityskin. Niinpä pian sai pukki kuulla joululauluja kuorossa ja päästiin availemaan niitä paljon odotettuja paketteja. Illalla vielä mittelöitiin tietoja Trivialissa sen verran myöhään, että pienin juhlija jo sammui.   You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Hei, niin kauniit kuvat, ihana tunnelma,kuten aina kuvissasi!! Kiitos vielä kun tulit kaupalleni harjoittelujaksollesi, oli ihana tutustua sinuun Mira. Mukavaa arjen alkua!
  XX Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olipa kivasti sanottu :) ! Sehän oli minun onni, että pääsin putiikkillesi. Mukavaa arjen alkua sinnekkin!

   Poista
 2. Hei, niin kauniit kuvat, ihana tunnelma,kuten aina kuvissasi!! Kiitos vielä kun tulit kaupalleni harjoittelujaksollesi, oli ihana tutustua sinuun Mira. Mukavaa arjen alkua!
  XX Päivi

  VastaaPoista