Aikuisten kesken

11/28/2015


Varmasti jokainen pienen lapsen vanhempi tietään sen hetken, kun pikkuinen on vihdoin nukahtanut, viimein voi hieman hengähtää ja tehdä mitä huvittaa. 

Eräänä iltana fiilistelimme mieheni kanssa juuri tätä hetkeä. Olimme saaneet tuliaisiksi ihanilta ystäviltämme rasiallisen suklaata ja päivällä olin käynyt Cillalla* ostoksilla, josta mukaan oli tarttunut mausteinen inkivääripunssi ( jonka piti olla kyllä jonkun joululahja, mutta en voinut vastustaa ). Juoman lämmityksen jälkeen keittiömme täyttyi huumaavan hyvästä tuoksusta, kun inkiväärin ja muiden hedelmien tuoksu pääsi ilmoille. Kirpakka inkivääri, johon olen aivan hulluna, sopi juuri täydellisesti makean suklaan ystäväksi. Lisäsimme potkua vielä tähtianiksilla. Tämä yhdistelmä sopisi myös kivasti pikkujoulu tarjontaan, nauruherkkyyttä halutessa voisi juomaa terästyttää alkoholilla.

Siinä huumavien tuoksujen keskellä, kynttilöiden tuodessa valoa hämärään ja suklaa sulaessa suussani, nautin pienestä hetkestämme, huomenna uusi päivä äitinä sai vielä odottaa. 


You Might Also Like

0 kommenttia