Peremmälle peremmälle Kulmakuppilaan!

10/28/2015


Olen nyt selvästi jumittunut Kallioon, koska tieni näyttävät vievän sinne kerran jos toisenkin. Mutta jälleen olen siis Kallion kulmilla viettänyt aikaani ja tälläkertaa kävin kurkaamassa Porthaninkadulle jokunen aika sitten avatun IPI Kulmakuppilan. 

Kahvilan graafisen ilmeen on suunnitellut Dog design* ja sisustuksesta vastaa Petra Majantie*. Ja kaikki on niin kaunista! Jo ovella odottaa hauska kuusirivistö ja sisällä rönsyilevät huonekasvit saviruukuissa sekä paljon valoa ja tiiliseinää. Katossa vaeltavat upeat Flosin AIM* -valaisimet tekevät kokonaisuudesta kerrassaan tyyliikkään. Vaikka itse rakastan värejä ja hieman kavahdan valkoista ja betonia, ei kuppilan tunnelma kuitenkaan ollut kylmä. Kalusteiden kaunis puuteriseksi käsitelty tammi, iloisen keltaiset lastenistuimet sekä yläkerran rennot nahkaiset nojatuolit ja hymyilevä henkilökunta loivat lämpöä ilmaan. Ja tietenkin hauska "peremmälle peremmälle" lausahdus, jota Pekka ”Ipi” Hämäläinen intoilisi "muistomerkikseen" perustetun kuppilan ovella.


Ipi Kulmakuppila on aamun aloitus- ja lounaspaikka. Aamuista on tarjolla kymmeneen asti ja tunnin tauon jälkeen, on lounaaksi saalattia ja soppaa. Saalaattivalikoimasta mainittakoon, että tarjolla ei ollut perus antimia vaan valikoimasta löytyy aina viher-, jyvä-, proteiini-, juures- ja marinoitu salaatti sekä luomuleipää. 

Herkkutiskiltäkin löytyi persoonallisia vaihtoehtoja ja jäätelöäkin saa, vaikka sen sesonki ei olekaan! Jippii! 

Mutta parasta on, että hinnat eivät kauhistuta ja... 

Kulmakuppilassa tykätään koiristakin! You Might Also Like

0 kommenttia