Starabian näyteikkuna

2/25/2016


Kevään näyttötutkintoni lähestyy uhkaavasti ja puntit tutisten yritän hahmottaa kokonaisuutta, jotta selviäisin siitä perheen ja töiden ohella. Aloitan maaliskuun lopulla työharjoittelun Helsingin Sokoksella, viimeksihän olin Kivenlahdessa sijaitevassa ihanassa Päivi Lemströmin omistamassa lifestyle kaupassa* . Sokosella olen nyt melkein tuplasti pidempään ja suoritan siellä myös näyttöni. Toukokuussa kaikki pitäisi olla valmista!

Onneksi siihen on vielä hieman matkaa, koska vielä on paljon opittavaa. Viime viikolla tein koulun tiimoilta yhteistyönä näyteikkunan Arabiassa sijaitsevalle kampaamo Starabialle. Tavoitteena on saada houkuteltua alueen opiskelijoita uusiksi asiakkaiksi. Samalla piti onnistua tuomaan esille kampaamoa sekä Color Maskin hiusnaamiot, joista muuten matkakoot tällä hetkellä tarjouksessa! Niillä saa edullisesti uutta ilmettä ;)

Halusin korostaa hiusnaamioiden värejä ja että kyseessä on nimenomaan naamio. Mukaan otin myös saman sarjan shampoot sekä matkakoot. Maalasin näyteikkunan pohjan puhtaan valkoiseksi ja tuotteet laitoin maalattujen pahviputkien päälle. Väreissä käytin kalustemaaleja, jotta väri olisi mahdollisimman paksua "naamiomaista". Harmikseni en onnistunut saamaan näyteikkunaan julistetta, joka oli alkuperäinen ajatus. Mutta hauskat sakset ja yrityksen logo saivat toimia korvaajina. 

Nyt hakemaan uutta ilmettä Starabista! 
Opiskelijoille 10% alennus normaalihinnoista.You Might Also Like

0 kommenttia