Miltä kuulostaa 4 tunnin työviikko?

1/03/2016


Sitä osaa taas arvostaa lomaa, kun takana on syksy opiskelun, työn, tarhan ja kodin välillä surffauksesta. On mukavaa olla yhdessä perheen kanssa ja rentoutua, lueskella kirjoja.

Olen lukenut toiveikkaana Timothy Ferrissin kirjaa 4 tunnin työviikko. Eikö kuulostakkin ihanalle- 4 tunnin työviikko? Takakannessa iskulauseena on "Jos haluat toteuttaa unelmasi nyt etkä 30 vuoden kuluttua, lue tämä kirja!". Minähän tartuin tähän heti! Ihan vakuuttunut en kuitenkaan ole Ferrisin neuvoista. Ehkä näkemyksemme eivät kohtaa, koska en haaveile uusrikkaudesta ja tavoitteeni eivät ole yhtä kunnianhimoiset kirjailijan kanssa. Tosin siinä hän on oikeassa, että vain me itse voimme parantaa elämänlaatuamme ja sitä helpottaa tiedostaminen mitä elämältä todella haluaa.  Ja jotain mielenkiintoisia pointteja olen kirjasta löytänyt! Bruce Leen sanat mielestäni kokoavat hyvin Ferrisin pointit yhteen:

"Kartuttamisen sijasta eliminointi. Ei päivittäinen lisäys vaan päivittäinen vähentäminen. Kehitys johtaa aina yksinkertaisuuteen."You Might Also Like

3 kommenttia