Vauvailua

1/02/2014

Meidän pikku perhe kasvaa yhdellä jäsenellä lähiviikkoina, oli siis korkea aika hankkia sänky pienelle tulokkaalle. Muuta pientä oltiinkin jo hankittu hiljalleen tai saatu sukulaisilta sekä ystäviltä. Pyrimme hankinnoissa siihen, että kaikki olisi käytettyä tai kierrätettyä ja ettei tulisi ostettua hirveästi ylimääräistä. Peiton ja patjan olimme päättäneet hankkia uusina hygieniasyistä, äitiyspakkauksessa tosin tulikin jo osa. Seinällä näkyvän, joillekkin lukijoille ehkä tutun naulakon, tein itse joulukuussa. Ohjeet löytyy tästä. Ihanan sinisen käsintehdyn tilkkutäkin ja vanhan pitsireunaisen koristetyynyn bongasin Jäähallin kirpputorilta eräältä naiselta.
Toverit odottavat jo! Viininpunainen käsintehty kettu on Kuopiolaisesta Daig Daiga Duu- kaupasta, joka myy suomalaisten suunnittelijoiden tuotteita, 60- ja 70- lukujen seconhand- vaatteita sekä äänilevyjä. Muut lelut on saatu sukulaisilta.
Valopallot on ostettu aikoinaan Aasian reissulta. Mutta lähivuosina niitä on rantautunut jo Suomenkin tavarataloihin. Taustalla näkyy käsintehdyt pienet villasukat ja mekko Pelastuarmeijalta. 


You Might Also Like

0 kommenttia